Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă: 29 de maşini implicate în carambolul de pe A2

Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă: 29 de maşini implicate în carambolul de pe A2
Peste 100 salvatori au intervenit, sâmbătă dimineaţă, în cazul accidentului în lanţ produs pe Autostrada 2, în care au fost implicate 29 maşini, dintre care două microbuze care transportau persoane şi un camion, potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).

În accident au fost implicate 60 de persoane, dintre care trei victime au decedat, 41 au fost transportate la spitale, iar alte 16 au refuzat transportul.

Persoanele care acuzau afecţiuni medicale au fost transportate de urgenţă la Spitalul din Lehliu şi la unităţi medicale specializate din Bucureşti, respectiv Spitalul Floreasca, Spitalul Sf. Pantelimon, Spitalul Bagdasar Arsene, Spitalul Sf. Ioan, Spitalul Universitar, Spitalul Elias şi Spitalul Judeţean Ilfov, potrivit IGSU.

Totodată, după anunţarea evenimentului, la nivelul judeţului Călăraşi a fost activat Planul Roşu de Intervenţie, fiind alertate echipaje specializate din zona de competenţă, precum şi de la ISU Bucureşti-Ilfov, Ialomiţa şi Constanţa. Totodată, au fost prealertate spitalele care deţin unităţi de primiri urgenţe din Bucureşti, pentru a fi în măsură să primească răniţii, mai anunţă IGSU.

 

 

Comenteaza