Video Întâlnire online cu fotografii Revoluției de la Cluj, organizată de FSPAC

Întâlnire online cu fotografii Revoluției de la Cluj, organizată de FSPAC
| Foto: Razvan Rotta

Lectorul Rareș Beuran de la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării organizează luni o întâlnire online cu cei care au surprins în imagini evenimentele petrecute în decembrie 1989 la Cluj-Napoca.

Luni, 21 decembrie 2020, cu începere de la ora 18:00, va avea loc o întâlnire ONLINE cu o parte din cei care au fotografiat Revoluția din decembrie 1989 de la Cluj-Napoca, în care ne propunem un dialog privitor la experiența acestora și la rolul fotografiei în crearea memoriei colective a unei comunități.

În cadrul întâlnirii, vom lansa și volumul de interviuri pe care le-am realizat cu aceștia - Revoluția din 1989, Cluj-Napoca. Reflecții fotografice

Volumul de față face parte dintr-un demers mai amplu de reconstrucție vizuală a unui eveniment important din istoria recentă a orașului nostru.

În anul 2019, am realizat filmul documentar Mărturii fotografice de la Revoluție. Cluj-Napoca, Decembrie 1989), intervievând o primă serie de fotografi, iar pe parcursul acestui an am continuat cercetarea prin intervievarea altor nouă fotografi clujeni.

Întâlnire online cu fotografii Revoluției de la Cluj, organizată de lectorul Rareș Beuran de la FSPAC

Evenimentul va fi transmis LIVE pe pagina Facebook:

https://www.facebook.com/JurnalismUBB/

Comenteaza