Întâmpină-l pe Moș Crăciun cu un brad împodobit în ultimele tendințe ale anului 2019

Întâmpină-l pe Moș Crăciun cu un brad împodobit în ultimele tendințe ale anului 2019

Am intrat deja în luna cadourilor iar Sărbătoarea Crăciunului ne bate la ușă, cu toate aromele, culorile și farmecul ei.

Cu toții știm că secretul unui Crăciun cu adevărat magic este bradul și modul în care acesta va fi decorat. Deși acest proces este unul care aduce fericire pe fața fiecăruia de la mic, la mare, totuși, tendințele mereu schimbătoare de la an, la an pot provoca anumite frustrări și bătăi de cap.

Dar dacă îți dorești un brad cum vezi în reclamele de sezon, ce rulează la televizor sau care pare desprins din paginile unui blog design interior specializat, în acest articol te vom ajuta cu câteva sfaturi și idei practice care să te ajute să-ți împodobești bradul cu stil, conformându-te ultimelor tendințe ale anului 2019.

În primul rând trebuie să știi că în acest an, specialiștii InfoCasa, blog cu experiență în sfaturi și idei pornind de la proiecte de amenajare baie și până la livinguri de poveste, recomandă simplitatea și minimalismul. Așadar, renunță la tentația exagerată de a umple bradul cu toate decorațiunile  pe care le găsești prin casă și adoptă stilul clasic sau aristocrat. Improvizează, implică-ți întreaga familie și fiți creativi - singura limită fiind propria imaginație!

Din punct de vedere cromatic, culoarea care trebuie să predomine în acest sezon este auriul. Așadar, alege panglici și figurine aurii pentru decorarea acestuia și nu ezita să adaugi pentru un plus de efect, elemente din natură, precum: frunze, flori, conuri de brad, steluţe şi clopoţei, alături de globulețe şi alte elemente care să încadreze perfect și să țină cont de stilul de design interior în care este amenajat căminul tău.

Moșul este înnebunit după prăjiturelele cu lapte, dar și după nuanțele strălucitoare și aprinse.

Aceste nuanțe se pot combina cu culori mai relaxante precum alb, argintiu, albastru, verde, galben sau maro. Este recomandat să se folosească o schemă cromatică ce trebuie să conțină maximum 2-3 culori, pentru a se evita senzația de supra-încărcare. Un brad strălucitor este mult mai ușor de reperat din sania zburătoare, iar dacă la auriu mai adaugi un strop de roșu, portocaliu, galben, auriu, roz sau violet, cu siguranță te vei număra printre primii care se vor bucura de cadourile darnicului Moș Crăciun.

Pentru perfecționiști și aceia mai împătimiți dintre voi

Există și varianta mai complicată, dar extrem de inedită a decorării în degrade. Secționează bradul din punct de vedere structural în două culori predominante din casa ta. Aşează decoraţiunile dintr-o culoare în partea superioară, iar în partea inferioară completează cu celălalt, dar ai grijă ca tranziția să nu fie bruscă și estompează diferența de culori cu elemente din aceeași sferă cromatică. Poți să-i suprinzi pe cei dragi și prin personalizare globurilor cu pozele celor din familie, un adevărat arbore genealogic de Crăciun, în care mai poți să adaugi nelipsitele dulciuri sau decoraţiuni hand-made, din paie, pânză sau lemn.

În final, vă sfătuim să planificați din timp achiziționarea bradului și a ornamentelor pentru Crăciun. Este frustrant să te trezești pe ultima sută de metri că nu găsești ceea ce îți dorești și să mai și fi nevoit pe deasupra, să suporți aglomerația îngrozitoare și cozile nesfârșite din magazine. Una dintre variantele mai comode și care îți va putea salva enorm din timp și nervi, ar fi achiziționarea produselor pentru Crăciun, dintr-un magazin online cu articole specifice de sărbători. Este o variantă confortabilă, te scapă de stres, aglomerație și de teama de a pierde din timpul prețios pe care l-ai putea petrece în schimb, alături de familie și cei dragi.

 

Comenteaza