Întârzieri şi zboruri anulate la Aeroportul Cluj

Întârzieri şi zboruri anulate la Aeroportul Cluj
Ceaţa persistentă din ultimele zile a dus la întârzieri cu multe ore ale curselor aeriene de pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca, iar cursa Cluj-Forli a fost chiar anulată.
Sute de oameni au fost afectaţi de aceste întârzieri ale zborurilor, atât în cursul zilei de sâmbătă, cât şi duminică. “Au fost avioane care au decolat sau au aterizat şi cu aproape şase ore întârziere, cum a fost cel care ducea pasagerii la Pisa, iar cel de la Cluj spre Forli (Italia) a fost chiar anulat”, a precizat Iuliu Pop, director operaţional al aeroportului clujean. Duminică au fost înregistrate şi întârzieri ale zborurilor spre Paris, Londra sau München.

Cursele de sâmbătă ale Wizz Air, care duceau pasageri la Budapesta, în Spania, la Zaragoza, în Italia, la Treviso şi Torino sau în oraşul german Düsseldorf, figurează cu întârzieri ale decolărilor pe site-ul aeroportului din Cluj-Napoca. De asemenea, a fost deviată cursa Tarom Cluj-Napoca - Bucureşti, care trebuia să decoleze la ora 6:15. “Nu au fost mai multe întârzieri ca de obicei, aproape am putea spune că este un fenomen normal pentru această perioadă. Şi alte aeroporturi au această problemă şi se confruntă cu întârzieri ale curselor”, a apreciat Pop.

Astfel, călătorii de la Londra au ajuns în Cluj cu aproape trei ore întârziere, din Bergamo, după o oră, iar cursa Lufthansa a sosit de la München după o oră şi ceva faţă de programul anunţat.


Comenteaza