Interpreta hit-ului "Lambada", găsită moartă în maşină

Interpreta hit-ului
Loalwa Braz Vieira, interpreta hitului mondial "Lambada", a fost găsită moartă carbonizată în mașina sa, joi, la Saquerema, pe litoralul regiunii Rio de Janeiro.

"Da, pot confirma acest lucru'', a declarat pentru AFP un polițist de la comisariatul local, referitor la moartea artistei, fără a oferi detalii suplimentare.

Potrivit presei locale, corpul cântăreței a fost găsit carbonizat în interiorul vehiculului său, nu departe de domiciliul acesteia, în noaptea de miercuri spre joi, relatează Agerpres.

În apropiere de locuința cântăreței, în timpul nopții, a fost semnalată prezența a doi bărbați înarmați, potrivit site-ului de știri G1, care citează ''informații preliminare" ale Poliției militare locale, dar este încă prematur să se stabilească o legătură formală cu decesul, potrivit anchetatorilor citați de aceeaşi sursă.

Brigada de pompieri locală a fost apelată telefonic prima dată în timpul nopții pentru a interveni în stingerea unui incendiu la domiciliul artistei. Apoi, la scurt timp, s-a primit al doilea apel ce raporta un incendiu la un vehicul în apropiere. În interiorul acestei mașini, care aparținea cântăreței, a fost găsit corpul acesteia. Urmează să fie efectuată o autopsie.

Loalwa Braz Vieira a devenit cunoscută după ce, împreună cu grupul franco-brazilian Kaoma, în anul 1989 a interpretat cântecul ''Chorando se foi'' (A plecat în lacrimi), mai cunoscut sub numele de "La Lambada". Cântecul, însoțit de un videoclip cu scene vesele și senzuale, a fost un succes la nivel mondial, fiind vândut în 15 milioane de exemplare în peste 100 de țări. De asemenea, albumul pe care figurează cântecul s-a vândut în aproape cinci milioane de exemplare.

Comenteaza