Intervenţie ISU pe plaja din Saturn pentru a scoate trupul unui tânăr înecat, blocat între stabilopozii digului

Intervenţie ISU pe plaja din Saturn pentru a scoate trupul unui tânăr înecat, blocat între stabilopozii digului
Scafandrii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea" al judeţului Constanţa au fost solicitaţi să intervină pentru a scoate trupul unui tânăr care s-a înecat în zona digului.

Scafandrii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea" al judeţului Constanţa intervin, luni, pe plaja din staţiunea Saturn, pentru a scoate din apele mării trupul unui tânăr de 17 ani, din Reghin, care s-a scăldat şi a fost purtat de curenţi între stabilopozii digului din zonă.

Conform celor relatate de mediafax.ro, deşi salvamarii arboraseră steagul galben încă de dimineaţă, avertizându-i astfel pe cei aflaţi pe plajă asupra riscului la care se expun atunci când intră în apă, adolescentul a intrat să se scalde în marea agitată şi nu a mai ieşit. 

Trupul tânărului care s-a înecat a fost purtat de valuri şi curenţi, rămânând blocat sub stabilopozi şi nu s-a putut interveni pentru scoaterea acestuia din cauza mării agitate.

Au fost solicitaţi să intervină scafandrii ISU "Dobrogea", la locului accidentului aflându-se în aceste momente şi un echipaj de la Ambulanţă.

 

 

Comenteaza