Întunericul, aliatul spărgătorilor autoturisme. Opt furturi într-o singură noapte

Întunericul, aliatul spărgătorilor autoturisme. Opt furturi într-o singură noapte
Doi tineri bănuiţi că ar fi sustras documente şi aparatură electronică din mai multe autovehicule au fost depistaţi de poliţişti şi reţinuţi pentru 24 de ore.

Cei doi bărbaţi, în vârstă de 22, respectiv de 23 de ani, sunt suspectaţi că ar fi comis nu mai puţin de opt furturi din autovehicule într-o singură noapte

Din cercetări a reieşit că aceştia, în noaptea dintre 27 şi 28 ianuarie, ar fi pătruns prin spargerea geamurilor în mai multe autovehicule parcate pe raza municipiului Turda, din interiorul cărora şi-ar fi însuşit documente şi aparatură electronică.  

"Bărbaţii, din Turda, au fost reţinuţi pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii a opt infracţiuni de furt calificat, dintre care două în forma tentativei", precizează poliţişti.

Prejudiciul reclamat de părţile vătămate, de aproximativ 4.200 lei, a fost recuperat în proporţie de 90%, fiind depistată întreaga aparatură electronică sustrasă.

Cercetările continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Comenteaza