Inundația din Florești! Primarul Pivariu a fost la „locul faptei”: Oamenii vor fi despăgubiți

Inundația din Florești! Primarul Pivariu a fost la „locul faptei”: Oamenii vor fi despăgubiți
| Foto: Facebook.com/bogdannicolaepivariu

O avarie la magistrala de apă de pe strada Tăuțiului din comuna Florești a provocat inundarea mai multor gospodării. 

Pompierii clujeni au fost solicitați să intervină în cursul dimineții de vineri pe strada inundată.

Edilul din Florești, Bogdan Pivariu, a fost la fața locului și a transmis că cei afectați vor fi despăgubiți, iar alimentarea cu apă de pe raza comunei nu va fi afectată.

În cursul acestei dimineți, în jurul orei 3, a avut loc o avarie la magistrala de apă de pe strada Tăuțiului. Am fost la fața locului pentru a evalua situația și pentru a găsi soluțiile necesare pentru o remediere rapidă. Alături de reprezentanții Poliției Locale, I.S.U. Cluj și Compania de Apă Someș-Cluj am reușit să oprim scurgerea de apă care a avut un debit foarte mare.

Compania de Apă Someș-Cluj a și trecut la acțiunile de reparație a zonei afectate. Am primit asigurări de la aceștia că alimentarea cu apă pe raza comunei Florești nu va fi afectată. Reprezentanții Companiei de Apă Someș-Cluj sunt pe teren și împreună cu persoanele afectate de inundațiile cauzate de scurgerile de apă fac o evaluare a pagubelor.

Am fost asigurat că aceștia vor fi despăgubiți. Le mulțumesc celor de la Compania de Apă Someș-Cluj pentru promptitudinea cu care au răspuns acestei situații și îi asigur pe toți cei afectați că îi vom asista în orice demers va fi nevoie”, a transmis primarul celei mai mari comune din țară.

Comenteaza