“Io-s Jani!” L-a pocnit pe la spate şi apoi, când l-a văzut la pământ, l-a informat cine e autorul

“Io-s Jani!” L-a pocnit pe la spate şi apoi, când l-a văzut la pământ, l-a informat cine e autorul
Incidentul s-a petrecut duminică după-amiază în localitatea Luncani, de lângă Câmpia Turzii.

Lorand are 29 de ani şi face naveta din Luncani la Cluj-Napoca, unde munceşte în construcţii. Duminică după-amiază acesta a ieşit dintr-o crâşmă din sat, după ce-a consumat câteva sticle de bere, s-a îndreptat, agale, spre casă. Nu mai avea decât aproximativ o sută de metri până la destinaţie, când s-a trezit brusc secerat de-o lovitură venită, de la spate, din partea unui bărbat de aproximativ 50 de ani, care-l urmărise tot timpul de la ieşirea din crâşmă.

"Jani m-a urmărit tot drumul, fără să-l văd sau simt şi când a prins momentul potrivit m-a lovit cu ceva dur, după care, când m-a văzut la pământ mi-a zis doar atât:<Io-s Jani!> Habar n-am ce l-a determinat să mă lovească în halul ăsta, mai ales că nu avusesem niciodată certuri sau ceva de împărţit între noi, şi pe deasupra îl văzusem doar de câteva ori până atunci, când venea în vizită la vecinii mei", mărturiseşte, încă şocat, tânărul.

Lorand s-a târât, cum a putut, până acasă, de unde a sunat la poliţie şi la ambulanţă. Sosită de urgenţă, salvarea l-a transportat la Spitalul Municipal Câmpia Turzii, iar poliţistul de la postul din Luna a avut răgazul să-l îndrume spre IML Cluj, în vederea obţinerii unui certificat medico-legal. Marţi dimineţă acesta s-a prezentat la o clinică din Cluj-Napoca pentru investigaţii tomografice, după care a venit la IML.

După consult, medicii i-au recomandat acestuia 8-9 zile de îngrijiri medicale. "Îl dau pe Jani la Poliţie şi la Tribunal pentru că nu şi-a cerut, măcar, scuze pentru ce-a făcut şi, mai mult, a fost în vizită la vecini şi m-a sfidat tot timpul", arată în continuare Lorand. El mai spune că va pierde şi mai multe zile de muncă, astfel că îi va face agresorului plângere penală, deşi ştie că acesta, neavând loc de muncă, nu va avea cum să-l despăgubească.

"Vreau să-l văd condamnat şi voi face tot ce se poate în acest sens, fiindcă nu e permis să loveşti atât de rău un om care nu ţi-a făcut nimic şi mai ales nu ai schimbat măcar câteva cuvinte cu el vreodată", declară tânărul înainte de a părăsi sediul IML Cluj.

Comenteaza