IPJ Cluj, despre decesul Cameliei Tișe: "Moartea nu a fost violentă"

IPJ Cluj, despre decesul Cameliei Tișe: "Moartea nu a fost violentă"
| Foto: capital.ro

Politiștii clujeni au oferit noi informații legate de moartea Cameliei Veronica Tișe.

Poliția din Cluj-Napoca spune că moartea Cameliei Tișe, fosta soție a președintelui Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, nu a fost violentă.

"Cu privire la cauza de ucidere din culpă înregistrată la data de 5 februarie, la nivelul Poliției municipiului Cluj-Napoca, privind decesul unei femei, de 47 de ani, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj este abilitat să comunice următoarele:

În urma investigațiilor preliminare efectuate de către polițiști și în baza primelor date indicate de medicii legiști, s-a stabilit că moartea nu a fost violentă și nu au fost identificate elemente care să indice posibilitatea unui act de agresiune", a transmis IPJ Cluj.

De asemenea, oamenii legii spun că pentru a stabili cu exactitate circumstanțele și cauzele care au condus la decesul persoanei, este necesară finalizarea raportului de expertiză medico-legală.

Camelia Veronica Tișe, a fost găsită, în dimineața de luni, 5 februarie, fără suflare în locuința sa. Camelia Tișe avea 47 de ani.

Comenteaza