Irina Rimes, internată cu hemoragie internă în ziua de Revelion

Irina Rimes, internată cu hemoragie internă în ziua de Revelion

Irina Rimes a fost nevoită să-şi anuleze în ultimul moment concertul de Revelion de la Iaşi, după de a fost internată de urgenţă în spital, cu hemoragie internă.

Artista a intrat în operaţie marţi, în jurul orei 15.00, iar colegul ei Horia Brenciu i-a îndemnat pe fani artistei să-i ţină pumnii.

Irina Rimes a făcut chiar ea anunţul trist, printr-un video postat, marţi la prânz, pe contul personal de Instagram. Vizibil slăbită, cu cearcăne şi cu perfuzii la mână, Irina şi-a cerut scuze pentru faptul că a fost nevoită să-şi anuleze concertul din noaptea de Anul Nou.

“Bună dimineaţa dragii mei! O dimineaţă mai puţin bună pentru mine, eu care m-am trezit la spital internată. Fac acest video ca să spun că-mi pare extrem de rău că programul meu din seara asta de la Iaşi se anulează. Am fost internată aseară în spital cu o problemă gravă de sănătate.

Medicii nu mă lasă să plec acasă, pentru că am hemoragie internă. Probabil în două sau trei ore intru în operaţie, să-mi ţineţi pumnii şi vreau încă o dată să spun că-mi pare extrem de rău că nu sunt acolo în noaptea de Revelion”, a spus artista  vizibil afectată de starea ei.

Surse din apropierea artistei au declarat, pentru protv.ro, că operația a decurs bine. Vedeta se simte bine și va fi externată în scurt timp.

 

 

Comenteaza