IT-iştii din toată ţara sunt aşteptaţi la Cluj să afle ultimele noutăţi despre Java

IT-iştii din toată ţara sunt aşteptaţi la Cluj să afle ultimele noutăţi despre Java
La cea de-a doua ediţie a conferinţei Java, care va avea loc în data de 9 octombrie, pe Cluj Arena, programatorii JAVA din toată ţara sunt aşteptaţi să afle care sunt ultimele noutăţi şi ultimele tendinţe din domeniu.

„Succesul înregistrat la evenimentul de anul trecut organizat de msg systems România, ne-a determinat ca și în 2014 să aducem în atenția membrilor comunității Java, teme de actualitate din acest domeniu. Agenda acestei ediții am construit-o ținând cont de feedback-urile primite de la participanții de anul trecut, dar am urmărit să oferim și o aprofundare a acestor teme prin intermediul speakerilor noștri, specialiști în cadrul concernului msg systems. Pe lângă temele ce vizează noutăți tehnologice, în premieră anul acesta, participanții vor putea urmări și o analiză a remodelarii arhitecturii ce afectează o suită de aplicații enterprise. Analiza a fost dezvoltată de către msg systems pentru clienții din domeniului bancar din Germania", a declarat Kazmer Laszlo, directorul departamentului msgGillardon, msg systems România, organizatorul evenimentului.

Adresată tuturor programatorilor JAVA (Juniori sau Seniori), Software Arhitecților, precum și dezvoltatorilor software în general, pe agenda conferinței se numără discutarea Websockets - http on steroids, una dintre cele mai relevante noutăţi a Java EE 7. Principiile comunicării prin Websockets, dar și exemple ale avantajelor și dezavantajelor acestui tip de comunicare vor fi prezentate de Philip Peterhansl, senior IT consultant, în cadrul companiei. 

De asemenea, Michael Theis, lead architect, msg systems ag, va prezenta publicului inovații cheie ce vor schimba modul de rezolvare a diferitelor probleme de programare cu ajutorul recent lansatei Java SE 8. În cadrul prezentării "Technology change from Architectural Point of View for existing Products", susținută de Ahmadreza Sattarzadeh, lead architect msgGillardon, se va face o incursiune în deciziile care stau la baza regândirii unei arhitecturi care afectează o serie de aplicații financiare existente.

"Prin intermediul conferinței Java pe care urmează să o organizăm în data de 9 octombrie la Cluj Napoca dorim în primul rând să venim în sprijinul comunității Java din România prin prezentarea unor teme de actualitate (JAVA 8), respectiv tendințe încă nu foarte răspândite în rândul dezvoltatorilor de aplicații enterprise (WebSockets)", a declarat şi Csaba Ludescher, directorul departamentului Automotive al msg systems România.

Evenimentul, care este deschis tuuror doritorilor, va avea loc cu începere de la ora 15:00. Ediția de anul trecut s-a desfășurat în 17 mai și a avut drept focus principalele îmbunătățiri aduse de Java EE7 și aplicația de avangardă pentru modelul Cloud Computing.

Comenteaza