Jaf demn de cascadorii râsului în Dej VIDEO

Jaf demn de cascadorii râsului în Dej VIDEO
Cinci bărbaţi care au jefuit o bătrână s-au dat singuri de gol. Deşi pare incredibil, unul dintre suspecţi a sunat la poliţie şi s-a plâns că apare pe imaginile de la o cameră de supraveghere, prezentate apoi pe un site local de ştiri. Poliţiştii l-au luat la întrebări şi au ajuns la toţi cei cinci tineri implicaţi.

Potrivit anchetatorilor, doi suspecţi au urmărit-o pe bătrâna de 80 de ani până la scara blocului unde locuişte. Unul dintre ei, de 18 ani, a intrat în scară şi i-a smuls lănţişorul de la gât. Celălalt a stat de şase în faţa blocului. Ulterior, cei doi s-au întâlnit cu ceilalţi 3 suspecţi. Patru dintre ei au fost suprinşi de o cameră de supraveghere.

Imediat ce o captura de pe camera de supraveghere a aparut pe un site local din Dej, un tanar a sunat la politie si a spus ca se recunoaste in imagini dar ca nu este implicat, politia l-a luat insa la intrebari si se pare ca acesta a dat de gol toata gasca.

Toţi cei cinci sunt tineri, cu vârste între 17 şi 22 de ani. Cel care i-a smuls lănţişorul bătrânei a fost arestat preventiv.

"Politistii din cadrul Politiei municipiului Dej au inceput urmarirea penala fata de 5 persoane, susepcte de talharie si compliictate la talharie. Pe numele tanarului suspect de comiterea talhariei a fost emis mandat de arestare pe 29 de zile, ceilalti 4 suspecti de complicitate fiind cercetati in libertate", a declarat Adriana Vornicu, purtator de cuvant al IPJ Cluj.

Lănţişorul a fost vândut în Gherla la o casă de amanat contra sumei de 300 de lei.

Reporter: Alin Golban
Operator: Călin Fedeleş

Comenteaza