JAFUL SECOLULUI | Au declanşat haosul în oraş şi au furat câteva milioane de dolari

JAFUL SECOLULUI | Au declanşat haosul în oraş şi au furat câteva milioane de dolari
Aproximativ cincizeci de indivizi puternic înarmaţi, despre care se crede că ar face parte dintr-o grupare de crimă organizată din Brazilia, au furat mai multe milioane de dolari în urma unui jaf armat comis în Paraguay, au anunţat autorităţile, care au catalogat incidentul drept „jaful secolului".

Oficialii, au declarat că cel puţin un poliţist a fost ucis în cursul jafului armat care a vizat o companie de pază şi sediul poliţiei din Ciudad del Este, o localitate din sud-estul Paraguayului, la frontiera cu Brazilia şi Argentina, relatează site-ul postului France 24, citat de Observator Internaţional.

Infractorii au creat o serie de diversiuni în oraş, incendiind vehicule pentru a bloca drumurile şi detonând mai multe dispozitive explozive în apropierea sediului poliţiei. Ţinta jafului a fost compania Prosegur, o firmă care se ocupă cu transportul de valori.

Imaginile transmise de televiziuni arată clădirea companiei de pază Prosegur devastată în urma jafului şi mai multe vehicule în flăcări.

AFLĂ AICI MAI MULTE DESPRE "JAFUL SECOLULUI"

Comenteaza