Foto Jandarm fals, prins la Cluj. Legitima oameni și le cerea bani

Jandarm fals, prins la Cluj. Legitima oameni și le cerea bani

A fost prins un fals jandarm de către un jandarm adevărat.

"Bărbatul purta îmbrăcăminte asemănătoare ţinutei specifice jandarmeriei: jachetă bleumarin, vestă neagră inscripţionată, de care era ataşată o lanternă, centură. Acesta purta bocanci militari şi o şapcă neagră cu emblema României.

Avea asupra sa şi un telefon mobil la vedere, de care erau conectate câteva fire. Existau înregistrate plângeri din partea unor cetăţeni cu privire la un bărbat având vârsta de aproximativ 30 de ani care susţinea că ar fi jandarm. Acesta îi legitima, după care le pretindea sume de bani.

Plutonierul major Bogdan Păun din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj, aflat în timpul liber, pe o stradă din centrul municipiului Cluj-Napoca, l-a observat pe bărbatul care corespundea semnalmentelor unei persoane despre care se cunoştea că folosea o identitate falsă. 

Jandarmul a pornit în urmărirea acestuia, l-a abordat, după care s-a legitimat, spunându-i că ar părea suspect. Consecutiv, a luat legătura cu dispeceratul unităţii, în vederea trimiterii unui echipaj", transmite Jandarmeria Cluj. Persoana a fost condusă la Secţia 1 Poliţie Cluj-Napoca pentru continuarea cercetărilor.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza