Jandarmii au intervenit la Infecțioase după un scandal provocat de unii pacienți cu Covid 19

Jandarmii au intervenit la Infecțioase după un scandal provocat de unii pacienți cu Covid 19

O parte din cei 60 de romi din Dej infectați cu COVID 19 și internați în ultimele zile la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca au făcut scandal. A fost necesară intervenția jandarmilor pentru a liniști spiritele.

”Au fost câțiva pacienți dintre cei aduși de la Dej care au avut niște solicitări care nu pot fi onorate din cauza protocoalelor medicale:  vor să fumeze, vor să stea mai mulți de 2 într-un salon.

Acești pacienți au avut niste discuții mai tensionate cu personalul medical, motiv pentru care am trimis jandarmii în interiorul spitalului. Jandarmii au fost echipați corespunzător, există echipaj permanent la fiecare spital în acest sens, pentru a se asigura că lucrurile nu degenerează într-un conflict și pentru a se asigura în continuare desfășurarea actului medical în condiții de eficiență maximă.

S-a luat legătura și prin intermediul consilierului pe probleme de romi din cadrul Instituției Prefectului cu pacienții care au generat situația și lucrurile s-au lămurit”, a precizat prefectul Mircea Arudean.

În prezent situația din spital e sub control.

Comenteaza