Video Jandarmul lovit a ieşit de la terapie intensivă. Ce spun medicii

Jandarmul lovit a ieşit de la terapie intensivă. Ce spun medicii
| Foto: realitateasportiva.net/

Jandarmul lovit în cap cu un scaun aruncat din tribună, duminică seară, pe stadionul Cluj Arena, a fost transferat de la terapie tntensivă la secția de neurologie a Spitalului Militar Cluj-Napoca.

"Reevaluarea computer tomograf nu a arătat modificări ale aspectului fracturii sau apariția unor hematoame, care să necesite intervenție neuro-chirurgicală. Comisia interdisciplinară, formată din medici neurologi și neurochirurgi, atât ai Spitalului Clinic Județean de Urgență, cât și medici de la Spitalul Militar și medici de unitate ai Jandarmeriei, a hotărât transferul pacientului, pentru monitorizare, în Secția de Neurologie a Spitalului Militar Cluj-Napoca", a declarat Adela Golea, medicul şef de la UPU – SMURD Cluj. 

După incidentul petrecut duminică seară, jandarmul a fost internat în Secţia de Terapie Intensivă, fiind diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral de grad 1, fractură cu înfundare parietalăşi plagă contuză parietală:

“Pacient în vârstă de 45 de ani, adus de pe stadion unde își îndeplinea funcția de jandarm, a fost diagnosticat la UPU cu traumatism cranio-cerebral, grad 1, fractură cu înfundare parietală stânga, plagă contuză parietală stânga. După evaluare, stabilizare a fost trimis la Clinica Neurochirurgie, unde este în observație pe Secția de Terapie Intensivă”, a transmis şefa UPU Cluj, luni dimineaţă. 

Scandalul a început spre finalul meciului dintre Universitatea Cluj şi Hermannstadt Sibiu, când un suporter al echipei gazdă a pătruns pe teren. Alţi suporteri l-au urmat, iar oamenii legii s-au văzut nevoiţi să intervină, moment în care scaunele au început să zboare din tribună.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ultraj şi încearcă să dea de urma agresorului.

Comenteaza