Jared Leto, mesaj pentru fanii din România. Cine cântă în deschiderea 30STM VIDEO

Jared Leto, mesaj pentru fanii din România. Cine cântă în deschiderea 30STM VIDEO
Vocalul formaţiei Thirty Seconds to Mars, Jared Leto, a transmis fanilor din România un mesaj înaintea concertului de la Bucureşti, programat în data de 5 iulie.

„Bună, România! Sunt prietenul vostru, Jared Leto, şi astept cu nerăbdare să ne întâlnim la Bucureşti, pe 5 iulie", spune Leto în clip.Thirty Second To Mars va ajunge în premieră în România, pe 5 iulie şi va susţine un show la Romexpo. Concertul e inclus în turneul „Love, Lust, Faith and Dreams".

În deschiderea concertului Thirty Seconds To Mars, pe scena de la Bucureşti va urca trupa americană Bad Things. Trupa de rock din LA Bad Things este compusă din cântăreţul Davis LeDuke , basistul Jared Palomar, chitaristul Anthony Sañudo bateristul Lena Zawaideh și chitaristul Shaun White.

Despre Bad Things:

Bad Things şi-a câştigat chimia de necontestat prin perseverenţă- în cazul toboşarului Zena Azawaideh, chitaristului Anthony Sanudo şi a chitaristului principal Shaun White - printr-o prietenie ce dateazaă încă din adolescenţă, din oraşul lor natal, San Diego. Împreună cu vocalistul Davis LeDuke şi basistul Jared Palomar, trupa a explodat pe scenă în ultimul an cu sunetul său electrizant şi versuri emoţionante. În toamna anului 2013, au susţinut un turneu in America de Nord, ce a inclus festivalul de la Lollapalooza din Chicago, festivalul Osheaga din Montreal şi Voodoo Music şi Art Experience din New Orleans, câştigând astfel bine meritate aprecieri.

Pe 21 ianuarie 2014, trupa a lansat albumul de debut, auto-intitulat Bad things, la casa de discuri Warner Brothers Records. Cu o apariție recentă la Tonight Show cu Jimmy Fallon și succesul de la Austin's 2014 SXSW Music Conference, este clar că acesta este doar începutul. "Muzica este ceea ce facem", spune Sanudo. "Este tot ce putem face și tot ceea ce vrem să facem vreodată. Deși, evident, Shaun este destul de bun la o serie de alte lucruri. "

Bilete pentru concertul Thirty Seconds To Mars de la Bucureşti pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi de pe www.eventim.ro sub formă de bilete simple sau de pachete VIP ce includ: acces la probele de sunet, „meet and greet" (întâlnire - n.r.) cu membrii trupei, un loc pe scenă la piesa „Up In The Air" şi multe alte surprize. În funcţie de categorie, biletele au fost puse în vânzare la preţurile de 160,5 lei, 192,6 lei, 256,8 lei şi 299,60 lei, iar pachetele VIP se găsesc la preţurile de 1.605 lei, 1.070 lei şi 481,5 lei.

Organizatorii evenimentului sunt Marcel Avram, East European Production si D&D East Entertainment .

 

 

 

Etichete
Comenteaza