Je ne regrette rien, cireaşa de pe tort a Patriciei Kaas la Cluj VIDEO

Je ne regrette rien, cireaşa de pe tort a Patriciei Kaas la Cluj VIDEO
Cunoscuta cântăreaţă franceză Patricia Kaas şi-a încheiat spectacolul-omagiu dedicat lui Edith Piaf de la Cluj cu celebra melodie "Je ne regrette rien".

După ce părăsit pentru câteva clipe scena, spectatorii continuând să aplaude, Kaas a revenit pe scenă într-o rochie albă, interpretând melodia probabil cea mai aşteptată din spectacol: Je ne regrette rien, celebra melodie lansat de Edith Piaf începând din 1960.

Momentul a fost prefaţat de o proiecţie video foarte expresivă, cu prezentarea stilizată a mişcărilor unui cal de rasă. Dealtfel întregul spectacol a fost acompaniat de proiecţii video, iar artista şi-a schimbat ţinuta de mai multe ori.

Concertul Patriciei Kaas a durat aproximativ două ore, artista cântând exclusiv melodii din repertoriul lui Edith Piaf. Ea a fost însoţită de mai mulţi instrumentişti şi a ţinut să le mulţumească în permanenţă spectatorilor, pentru aplauzele foarte călduroase. Spre final atmosfera a devenit entuziasmantă, persoanele din audienţă ridicându-se în picioare.

Artista a mai susţinut reprezentaţii cu genericul "Kaas cântă Piaf" şi la Bucureşti şi Iaşi, spectacolele făcând parte dintr-un turneu internaţional.

Etichete
Comenteaza