Jorj îşi scrie impresiile de vicepreşedinte la ANFP România pe Facebook. Cum i-a fost prima zi

Jorj îşi scrie impresiile de vicepreşedinte la ANFP România pe Facebook. Cum i-a fost prima zi
Mircea Jorj îşi scrie pe Facebook impresiile din prima zi a sa ca vicepreşedinte al Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici din România.

"A fost o zi plină în care am cunoscut noi oameni şi am revăzut vechi funcţionari cu care am colaborat în decursul activităţii mele administrative", a scris Jorj. "Este elita administraţiei publice din România, sunt oameni profesionişti, sunt tineri ambiţioşi. Mă simt privilegiat să lucrez cu acest colectiv frumos care se străduie să învingă vremurile potrivnice. Este locul unde mă regăsesc întrucât cred ca aici, acești oameni sunt adevaraţi patrioţi, care ştiu cât de importantă este responsabilitatea şi puterea cu care au fost investiți".

Jorj mai spune că, la învestire, "le-am comunicat că voi fi parte a efortului comun şi profesionist care caracterizează aceasta instituție şi  alături de președintele Eugen Coifan vom fi un factor de stabilitate şi o echipă redutabilă".

Jorj îi laudă şi pe angajaţii ANFP: "sunt buni români şi Bucureștiul își merită statutul de capitală din multe puncte de vedere".

Fost secretar al primăriei clujene şi subprefect al judeţului, Jorj a absolvit examenul pentru intrarea în corpul înalţilor funcţionari publici, drept urmare nu va activa într-un domeniu necunoscut. Noua funcţie este, însă, incompatibilă cu statutul de consilier local, motiv pentru care Jorj va renunţa la această funcţie, urmând a fi înlocuit cu Dan Morar. Propunerea numirii în funcţie a fost înaintată premierului Victor Ponta de către ministrul Administraţie şi Internelor.

Comenteaza