Judecătorul exclus din magistratură îşi favoriza iubita-avocat VIDEO

Judecătorul exclus din magistratură îşi favoriza iubita-avocat VIDEO
Fostul preşedinte al Judecătoriei Turda, exclus din magistratură săptămâna trecută, judeca procese în care îi dădea câştig de cauză iubitei sale, care este avocată.

Cei care au pierdut procese din această cauză s-au plâns la Consiliul Superior al Magistraturii. Unul dintre reclamanţi a povestit pentru Realitatea TV cum cei doi îndrăgostiţi îşi dădeau mesaje în timpul şedinţei de judecată.

CSM a decis excluderea din magistratură a judecătorului Horia Tocan din Turda pe motiv că a judecat procese în care se afla în conflit de interese. Mai exact, avocatul uneia dintre părţi era iubita lui. Horia Tocan şi Iulia Costin sunt împreună de un an. Pentru avocată, judecătorul şi-a părăsit fosta soţie. Un bărbat, parte în proces, a observat legătura dintre cei doi.

"Eu personal i-am vazut pupandu-se in momentul cand s-au coborat din masina. el presedinte, ea avocata si erau impreuna in cauze care ne priveau pe noi", a precizat Liviu Copil, parte în proces.

Liviu Copil a pierdut mai multe procese pe bandă rulantă împotriva clientului avocatei Iulia Costin. Toate au fost judecate de Horia Tocan. Reclamantul povesteşte că avocata îi dădea sms-uri judecătorului în timpul proceselor.

"Languros, priviri ca doi îndrăgostiţi, dar nu era locul în sala de judecată. îşi trimiteau mesaje. ea lui îi trimitea mesaje în timpul şedinţelor", a adăugat Copil.

După ce s-a schimbat judecătorul, Liviu Copil a avut câştig de cauză în acelaşi litigiu pe care iniţial îl pierduse din cauza legăturii amoroase judecător-avoat. Fostul magistrat şi iubita sa nu au putut fi contactaţi, având telefoanele închise.

 

Comenteaza