Jumătate de tonă de haine donate pentru oameni în nevoie și vândute pentru un centru educațional destinat micuților ucraneni

Jumătate de tonă de haine donate pentru oameni în nevoie și vândute pentru un centru educațional destinat micuților ucraneni

Aproape 500 de kilograme de haine au fost strânse într-o săptămână de către voluntarii JCI Cluj. O parte a fost deja donată unor persoane aflate în nevoie, iar cealaltă parte e vândută în cadrul târgului caritabil #ReClothing pe care organizația îl desfășoară și azi la Iulius Mall.

În cadrul evenimenului vor avea loc și workshop-uri, ce îi vor ajuta pe participanți să își identifice propriul stil vestimentar. De asmenea, curioșii vor învăța când și cât să cumpere, cum să aleagă opțiuni sustenabile și care sunt cele mai potrivite articole de îmbrăcăminte pentru stilul lor de viață și pentru caracteristicile lor.

Toate fondurile strânse în cadrul evenimentului de la mall-ul din cartierul clujean Gheorgheni vor fi direcționate în proiecte dedicate celor care au fugit din calea războiului din Ucraina. Cea mai mare parte din suma va fi investită pentru amenajarea unui spațiu educațional dedicat copiilor ucraineni.

Donații pentru proiectele JCI se pot face:

prin Revolut sau BT Pay la 0723476830
sau prin transfer în contul asociației JCI Active Citizens Cluj – RO04BTRLRONCRT0254378205 Banca Transilvania

Comenteaza