Jumătate dintre maşinile ridicate la Cluj sunt din alte judeţe. "Majoritatea aparţin studenţilor care au venit cu obiceiuri din alte zone"

Jumătate dintre maşinile ridicate la Cluj sunt din alte judeţe. "Majoritatea aparţin studenţilor care au venit cu obiceiuri din alte zone"

Dintre cele 7.700 de autovehicule ridicate anul trecut de Poliţia Locală Cluj-Napoca, jumătate sunt din alte judeţe, iar dintre acestea majoritatea aparţin studenţilor.

"În Cluj, la această oră, după statistică, sunt 83.500 de studenţi în oraş. Mare parte dintre ei locuiesc în zona Hasdeu, de aceea şi parking-ul  avem speranţe că în acest an va fi dat în folosinţă, şi vom rezolva problema în zonă.

Anul trecut am ridicat 7.700 de autoturisme, dintre care jumătate din alte judeţe, iar din acestea majoritatea aparţineau studenţilor care au venit în Cluj cu obiceiuri din alte zone. Atunci, sigur că trebuie să îi disciplinăm şi să aplicăm legea, până la urmă", a declarat Marcel Bonţinean, la o televiziune locală.

Pentru a evita asemenea situaţii neplăcute, şeful Poliţiei Locale le recomandă studenţilor să folosească alte mijloace de transport în municipiul Cluj-Napoca.

"În momentul în care umbli toată ziua să îţi cauţi un loc de parcare, plăteşti o amendă sau îţi este ridicată maşina şi mai plăteşti şi acolo, nu cred că e convenabil. Studenţii reprezintă un lucru important pentru municipalitate şi pentru oraş în sine, dar trebuie să respectăm regulile", a mai spus Bonţidean.

Comenteaza