Jurnalist de la ZIUA de CLUJ, premiat pentru cel mai bun talk-show

Jurnalist de la ZIUA de CLUJ, premiat pentru cel mai bun talk-show
Un jurnalist de la ZIUA de Cluj primeşte premiul pentru moderarea celui mai bun talk show, la gala Asociaţiei Profesioniştilor de Televiziune din România (APTR).

Emisiunea "Jocuri de putere", de la REALITATEA TV, realizată de jurnalistul Rareş Bogdan, a primit premiul pentru cel mai bun talk-show din România, în cadrul galei APTR, în această seară.

"Este o mare onoare să fiu în această seară aici, alături de dumneavoastră, după cum este o mare onoare să fiu alături de telespectatorii mei în fiecare seară. Aş vrea să mulţumesc colegilor mei de la REALITATEA TV, care sunt alături de mine seară de seară, producătorului meu, Cosmin Silistraru, Călinei Berceanu, editor.

Eu am venit  ceva mai târziu în Bucureşti; le mulţumesc celor care au avut încredere în mine atunci: Sorin Enache, Mădălina Rădulescu, Mihai Tatulici, Emil Hurezeanu şi Mircea Dinescu şi, de asemenea, Verei Secrieru şi lui Cozmin Guşă, cei care au avut curajul ca, după doar nouă luni, să-mi dea un talk-show pe mână.

Atât timp cât încă există jurnalişti care cred că în această ţară merită să faci presă nu e nimic pierdut. Presa a avut un rol decisiv în ultimii 23 de ani, va avea şi în următorii 230 de ani. Ţin să mulţumesc unor oameni care mă sprijină în fiecare zi: soţia mea, Florina şi fiul meu. Dedic acestui premiu tuturor celor care consideră că merită să iubească în fiecare zi România", a declarat, pe scenă, Rareş Bogdan.

APTR decernează în fiecare an premiile pentru cele mai bune emisiuni, talk-show-uri, filme, portrete, interviuri sau anchete.

Comenteaza