Jurnalistul Marius Tucă a fost depistat cu Covid-19

Jurnalistul Marius Tucă a fost depistat cu Covid-19
| Foto: i.redd.it

Marius Tucă a fost diagnosticat pozitiv la testul SARS-CoV-2. Informația a fost transmisă joi seara de site-ul alephnews.ro, cu precizarea că jurnalistul nu prezintă simptomele specifice bolii.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

El se află internat pentru 24 de ore. Starea lui de sănătate este bună, nu are febră şi nici alte simptome specifice. Examenul CT al plămânilor nu a relevat configuraţii anormale. Nivelul saturaţiei oxigenului în sânge este de 97%, se precizează în știre

„Sper să trec cât mai bine de această încercare pe care viața mi-a pus-o în față și să mă întorc în studio. Îmi iubesc profesia, colegii și spectatorii. Dacă tot nu am avut concediu anul acesta, COVID-ul mi-a creat această oportunitate. Țineți aproape, dar nu mai aproape de un metru jumătate”, a declarat jurnalistul într-o discuție pe care ar fi avut-o telefonic cu Adrian Sârbu, patronul alephnews.

De pe pagina de facebook a publicației se poate vedea care au fost personalitățile care au fost intervievate, față în față, de Tucă, în ultimele 14 zile.

Printre acestea este chiar patronul media Adrian Sârbu, dar și regizorul Cristi Puiu (care recent la festivalul TIFF a protestat în cadrul unei proiecții în privința regulilor restrictive impuse de organizatori). Au mai fost intervievați și artista Lidia Buble dar și medicul Adrian Streinu-Cercel, director al Institutului Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș”, scrie G4Media.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza