Keep it Green! Campanie de plantare în Parcul "Iuliu Haţieganu"

Keep it Green! Campanie de plantare în Parcul
Cea mai mare campanie de plantare organizată de Universitatea Babeș-Bolyai (UBB) în Parcul „Iuliu Haţieganu" are loc marţi. Studenţii vor planta puieţi pe o suprafaţă de 3 hectare.

Evenimentul este inițiat de Direcţia Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul UBB şi este susţinut de Banca Transilvania şi Yonder. La acţiune, la care s-au înscris peste 130 de voluntari, vor participa studenți şi cadre didactice ale UBB, dar şi reprezentanții echipei de fotbal Universitatea Cluj, alături de managerul sportiv Ioan Ovidiu Sabău, dar şi de preşedintele Radu Constantea şi vicepreşedintele Cosmin Irimieş.

Ideea campaniei a avut ca punct de pornire destinația principală a Parcului  „Iuliu Hațieganu", conceput nu doar ca bază de pregătire sportivă a studenţilor UBB, ci şi ca una dintre cele mai frumoase zone verzi tradiționale ale municipiului Cluj-Napoca, reprezentând o structură unică în România. 

"Reabilitarea parcului prin intermediul proiectelor finanțate din fonduri structurale l-a ridicat la cele mai înalte standarde europene în ceea ce privește dotarea sportivă și educațională, însă aspectul și calitatea parcului pot fi mult îmbunătățite prin refacerea zonei verzi împădurite", se arată într-un comunicat de presă al universităţii clujene.

"Campania, care va implica în mod activ nu doar organizațiile studențești și cadrele didactice din UBB, se încadrează în strategia mai largă de deschidere şi implicare în comunitate a Universităţii Babeş-Bolyai și completează eforturile constante derulate permanent de UBB pentru ridicarea nivelului de confort al clujenilor", au precizat organizatorii.

Comenteaza