Foto „Kilograme” de ploaie în apartamente noi din Cluj. Dezvoltatorii imobiliari, urecheați pentru calitatea proastă a locuințelor: „Cele din «residence» sunt praf”

„Kilograme” de ploaie în apartamente noi din Cluj. Dezvoltatorii imobiliari, urecheați pentru calitatea proastă a locuințelor: „Cele din «residence» sunt praf”
| Foto: Facebook - Imobiliare Cluj

„E fain la Cluj”, mai ales când te plouă într-un apartament nou. Un bărbat își arată indignarea cu privire la cum se prezintă noile locuințe din oraș. Aici se ajunge din cauza unor dezvoltatori imobiliari din „orașul de 5 stele”, care din lăcomie fac rabat la calitate și construiesc pe repede înainte, să iasă banul.

Un cetățean își arată nemulțumirea față de slaba calitate a materialelor cu care lucrează unii dezvoltatori imobiliari din Cluj, într-o postare pe un grup de Facebook.

„Kilograme” de ploaie în apartamente noi din Cluj. Dezvoltatorii imobiliari, urecheați pentru calitatea proastă a locuințelor: „Cele din «residence» s

„Caut să cumpăr și eu un apartament în Cluj, de ăsta, construcție 2022 în sus, făcut cu materiale de calitate cum am mai văzut pe net la 150.000 de euro”, a scris ironic bărbatul pe un grup de imobiliare din Cluj de pe Facebook.

Acesta a fost avertizat în comentarii să aibă grijă de unde achiziționează un imobil.

„Dezvoltatorii își bat joc de banii vostri. Aveți grijă de unde cumpărați”, a scris Alin în secțiunea de comentarii.

„Nu-s vrăjitoare să ghicesc că nu îmi voi mai vedea nicidată CF-ul sau câte kg de ploaie voi avea ulterior în casă”

Cel cu postarea inițială a revenit și a răspuns:

„Să am grijă? Nu-s vrăjitoare să ghicesc că nu îmi voi mai vedea nicidată CF-ul sau câte kg de ploaie voi avea ulterior în casă. Mă gândeam cum îți spun agențiile imobiliare din Cluj când vrei să îți achiziționezi un imobil: cică materiale de calitate la construcția ce o avem în stoc! Să mori tu?! Ai fost acolo când s-a construit și le-ai verificat tu? Ce studii ai în calitatea materialelor de știi așa de bine ce calitate sunt? Vreo diplomă ceva?, a comentat indignat bărbatul.

 

 

Comenteaza