Klaus Iohannis l-a felicitat pe Tiberiu Uşeriu: "O astfel de performanţă se atinge doar cu determinare şi sacrificii"

Klaus Iohannis l-a felicitat pe Tiberiu Uşeriu: "O astfel de performanţă se atinge doar cu determinare şi sacrificii"
| Foto: Arhiva

Preşedintele Klaus Iohannis l-a felicitat, vineri, printr-o postare pe Facebook, pe maratonistul Tiberiu Uşeriu pentru câştigarea maratonului Arctic Ultra, precizând că o astfel de performanţă se realizează cu determinare şi sacrificii.

„Felicitări, Tiberiu Uşeriu, pentru câştigarea maratonului Arctic Ultra! Pentru a treia oară consecutiv, drapelul României este dus pe primul loc în una dintre cele mai dure competiţii sportive din lume. O astfel de performanţă se atinge doar cu determinare şi sacrificii, iar Tiberiu Uşeriu a demonstrat, din nou, că este un luptător”, a scris Iohannis, pe pagina sa de Facebook.

Poza noua 16.03.2018

Maratonistul Tibi Uşeriu a reuşit, pentru a treia oară consecutiv, să treacă primul linia de sosire a celui mai greu maraton din lume - 6633 Arctic Ultra şi să fluture steagul României, fiind singurul român care a reuşit să termine cursa de 618 de kilometric

După şapte zile de maraton bistriţeanul Tibi Uşeriu a reuşit să câştige, pentru a treia oară, cel mai greu maraton de pe planetă care se desfăşoară dincolo de Cercul Polar, în Canada.

Comenteaza