"La experienţa pe care Dan Mihalache o are, sunt şocat de reacţia lui puerilă"

Realizatorul emisiunii "Jocuri de putere", Rareş Bogdan, a comentat la Realitatea TV fotografia în care Dan Mihalache, şeful cancelariei prezidenţiale, este surprins dormind în timpul unei întâlniri cu o delegaţie din Serbia, în timp ce îl însoţea pe preşedintele Klaus Iohannis într-o vizită oficială.

"Eu am să îi reproşez multe lui Dan Mihalache şi multora de la PNL, pentru că în urmă cu un an de zile am fost unul dintre foarte puţinii oameni care am riscat absolut totul, absolut totul... pentru mine şi familia mea. Eram un om care aveam un bilet de avion, la ora 8 dimineaţa, spre Tel Aviv, în cazul în care ieşea Victor Ponta preşedinte. Dan Mihalache nu cred că avea un bilet de avion spre Tel Aviv, nici Alina Gorghiu, nici Vasile Blaga. Eu îl aveam, pentru că dacă domnul Victor Ponta era preşedinte, domnul Sebi Ghiţă îmi promisese prin intemediari arestarea. Deci eu am tot dreptul să îi critic pe cei din jurul lui Iohannis, când îşi bat joc de Klaus Iohannis", a explicat Rareş Bogdan, citat de realitatea.net.

Totuşi, "să facem un scandal montruos şi să găsim toate păcatele lumii pentru că Dan Mihalache a fost fotografiat într-o poziţie nefirească pentru o sală de consiliu mi se pare uşor prea mult", a spus realizatorul emisiunii "Jocuri de Putere", care a adăugat că problemele administrației prezidențiale sunt altele.

"Nu era lângă preşedinte. În schimb, la experienţa pe care Mihalache o are, sunt şocat de reacţia lui puerilă. Nu trebuie să te întrebi de ce te-a fotografiat în protocol sau dacă te-a fotografiat un român. Asta e cea mai prostă poziţie. Putea să spună 'am o problemă cu ficatul, am o problemă cu somnul, sunt bolnav, eram foarte agitat, am diabet... nu ştiu. Dar nu să găseşti formula în care să arunci că 'cineva din delegaţie sigur m-a fotografiat'. (...) Problemele mele cu consilierii preşedintelui, cu liderii Partidului Naţional Liberal sunt cu totul altele", a afirmat Rareş Bogdan.

În schimb, realizatorul Realitatea TV consideră că această poză vine în completarea unei filmări "şocante": "Eu sunt unul dintre cei care au criticat CNADNR, sunt în proces cu ei pe subiectul autostrada Sibiu-Orăştie şi pe subiectul centurii ocolitoare a Bucureştiului. (...) Nu mi-am permis să mă dau jos din maşină şi să îmi fac poză, ca să nu fiu acuzat. În momentul în care am văzut-o pe distinsa doamnă preşedinte a PNL că se filmează pe centură, am crezut că nu văd bine. Am crezut că cineva şi-a bătut joc de dânsa. Pentru că o femeie nu se dă jos pe centură, pentru că există glume deochiate, glume nesimţite, care, din păcate, fac deliciul acestei ţări. Deci, după acea filmare nefericită... sigur, cu un scop bine ales, cu un subiect care merită atacat, dar nu aşa. Nu te dai jos doamnă drăguţă, încă tânără, să te filmezi pe centură, pentru că lasă loc de interpretare."

Referitor pe care Victor Ponta a făcut-o recent, aceea că "nu există opoziţie", Rareş Bogdan a afirmat că aceasta este adevărată într-o oarecare măsură.

"Nu există opoziţie, există nişte holograme. El încercând să-l critice pe Traian Băsescu spunând că el face opoziţie, încercând să-l ridice pe Traian Băsescu tocmai ca să creeze o problemă pentru PNL. Deocamdată, pentru Victor Ponta, pentru guvernarea PSD, cea mai acidă şi mai acerbă opoziţie am reprezentat-o de la Dorin Chioţea la Aneta Sângerozan, de la Costi Rogozanu la Emma Zeicescu, de la Denise Rifai la Andra Miron, de la Eli Roman la Lavinia Șandru, de la Marinela Mititelu la Alex Căutiș și Stelian Negrea până la Rareş Bogdan. Asta a fost opoziţia la guvernarea lui Ponta; opoziţia a reprezentat-o Realitatea TV, nu PNL, nu doamna Gorghiu, nu domnul Blaga, nu domnul Predoiu. Liberalii ar trebui să înţeleagă lucrul acesta. Eu sper că la un de zile de la câştigarea alegerilor de către Klaus Iohannis, ei să nu încerce să se caţere pe câştigare alegerilor de către Iohannis şi să ne spună cât au fost de grozavi", a conchis Rareş Bogdan.

Comenteaza