La plimbare cu mașina fără permis și testat pozitiv la droguri, pe drumurile din Cluj

La plimbare cu mașina fără permis și testat pozitiv la droguri, pe drumurile din Cluj
| Foto: Arhivă/Fotografie ilustrativă

Un bărbat de 27 de ani a fost oprit în trafic pentru un control rutier în timp ce conducea mașina într-o localitate din județul Cluj. Ulterior, polițiștii l-au reținut.

Polițiștii din Huedin, în baza unor informații de interes operativ, au oprit în trafic, pe DN1-E60, în localitatea Poieni, la data de 10 octombrie, în jurul orei 18.50, un autoturism condus de un tânăr de 27 de ani, din județul Maramureș, care nu deținea permis de conducere.

“Totodată, polițiștii au efectuat testarea cu aparatul pentru detectarea substanțelor psihoactive, existând indicii cu privire la posibila prezență a acestora în organism. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise”, a transmis IPJ Cluj.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea sub influența alcoolului sau a altor substanțe. 
 

Comenteaza