La volan deşi nu avea permis, o tânără s-a buşit într-un alt autoturism

La volan deşi nu avea permis, o tânără s-a buşit într-un alt autoturism
O tânără de 20 de ani a intrat în atenţia poliţiştilor după ce s-a urcat la volan fără să deţină permis de conducere şi a provocat un accident rutier.

Incidentul, petrecut la intersecţia străzii Grădinilor cu strada Florilor din Turda, a fost sesizat poliţiei joi seara, la ora 19:05, printr-un apel la 112.

Poliţiştii rutieri s-au deplasat la faţa locului şi au stabilit că o tânără turdeancă de 20 de ani nu ar fi acordat prioritate de trecere autovehiculului care circula regulamentar. Astfel, a intrat în coliziune cu acesta, accidentul soldându-se doar cu avarierea ambelor autoturisme. 

"De asemenea, au constatat că tânăra nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Totodată, s-a stabilit faptul că autovehiculul i-a fost încredinţat spre a fi condus de către un bărbat de 37 de ani din Luna", a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj.

Atât femeia, cât şi bărbatul care i-a încredinţat autovehiculul pentru a-l conduce, deşi nu avea permis, sunt cercetaţi penal pentru infracţiunile rutiere săvârşite.

 

Comenteaza