Lacăt pe ITM în singura zi de lucru cu publicul UPDATE

Lacăt pe ITM în singura zi de lucru cu publicul UPDATE
Singura zi din săptămână de lucru cu publicul a Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Cluj, lunea, este în această săptămână liberă prin lege. Instituţia a fost închisă cu lacăt iar contribuabilii care au nevoie de documente din partea instituţiei vor trebui să se înghesuie mâine la un singur ghişeu dintre cele zece disponibile.

ITM derulează activităţi cu publicul, din luna ianuarie a acestui an, doar în zilele de luni, când sunt deschise toate cele zece ghişee. În restul zilelor din săptămână funcţionează un singur ghişeu pentru relaţiile cu publicul. A fost amânată ziua de lucru cu publicul a instituţiei dacă aceasta s-a suprapus cu o zi liberă prin lege? Nu. "În restul săptămânii funcţionează un ghişeu pentru relaţiile cu publicul iar contribuabilii se pot adresa acelui ghişeu în următoarele zile", explică purtătorul de cuvânt al instituţiei, Corina Găvriluţ.


Inspectorul-şef al ITM, Emilian Roşca, nu a putut fi contactat.

UPDATE 21.00 Purtătorul de cuvânt al instituţiei, Corina Găvriluţ, spune că toate cele zece ghişee ale instituţiei vor fi deschise mâine. "Vom deschide ghişeele mâine pentru că azi era zi liberă prin lege", spune ea.

Etichete
Comenteaza