Lăcomia l-a împins să fure peste 8.500.000 de lei de la locul de muncă

Lăcomia l-a împins să fure peste 8.500.000 de lei de la locul de muncă
Administratorul unei societăţi comerciale din Cluj-Napoca este cercetat de poliţiştii de investigare a criminalităţii economice pentru delapidarea a peste 8.500.000 de lei.

În urma cercetărilor efectuate în de către poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva unui bărbat, de 29 de ani, din Cluj-Napoca, pentru delapidare cu consecinţe deosebit de grave.

Din investigaţii a reieşit că persoana în cauză, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale din Cluj-Napoca, în perioada 2012-2013, şi-ar fi însuşit bani, colectaţi de firmă cu titlu de T.V.A. şi i-ar fi folosit în interes personal. Sumele reţinute erau aferente operaţiunilor evidenţiate şi declarate la organele fiscale de către reprezentanţii agentului economic.

Prejudiciul, cauzat prin lipsirea societăţii de posibilitatea de a-şi achita datoriile către bugetul consolidat al statului, este de aproximativ 8.685.000 de lei.

În cauză, se continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

 

Comenteaza