Lăsată fără maşină şi bani, în parcarea Iulius Mall

Lăsată fără maşină şi bani, în parcarea Iulius Mall
Parcul auto al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Cluj a rămas fără o maşină de intervenţie după ce aceasta s-a răsturnat în timp ce urmărea suspectul de furt al unui autoturism. Urmăritul a ameninţat cu cuţitul în parcarea subterană a Iulius Mall o femeie, de la care a furat 5.000 de euro şi maşina pe care aceasta o conducea, Audi A 4.
Infractorul este dat în urmărire generală după ce a scăpat de poliţişti. Maşina IPJ, aflată în patrimoniul Secţiei 7 de Poliţie, s-a răsturnat pe raza localităţii Pălatca. Ulterior, autoturismul furat a fost descoperit abandonat între localităţile Legii şi Petea, la limita a două comune. Poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale caută suspectul în cazul jaful armat petrecut în seara de miercuri, în parcarea centrului comercial. Bărbatul a plecat cu maşina femeii, după ce a ameninţat-o cu un cuţit, luându-i poşeta în care se aflau circa 5.000 de euro şi actele de identitate. Victima, Dalia Ş., din Cluj-Napoca, în vârstă de 32 de ani, avea în autoturismul care i-a fost furat inclusiv documentele cu care se pregătea să se întoarcă la lucru în Italia. Proprietara maşinii a sunat la 112, imediat după jaf, iar poliţiştii au reuşit să identifice automobilul în trafic. Scena din parcarea centrului comercial a fost surprinsă de camerele de supraveghere, iar filmările sunt analizate de anchetatori.

“În după-amiaza zilei de marţi, 28 septembrie 2010, în parcarea Iulius Mall Cluj s-a produs un incident în urmă căruia un autoturism a fost declarat furat. Iulius Mall Cluj a pus la dispoziţia anchetatorilor înregistrările video legate de acest incident”, au arătat reprezentanţii mall-ului, într-un comunicat oficial. Potrivit semnalmentelor oferite de victimă, poliţiştii clujeni caută un bărbat între 25 şi 30 de ani, îmbrăcat într-o pereche de pantaloni deschişi la culoare şi purtând pe cap o căciulă cu cozoroc.


Comenteaza