Laszlo, la Realitatea TV Cluj: Am aflat despre piaţa volantă de legume doar după anunţul oficial

Laszlo, la Realitatea TV Cluj: Am aflat despre piaţa volantă de legume doar după anunţul oficial
Viceprimarul din Cluj-Napoca, Laszlo Attila, a aflat despre piaţa volantă de legume din centru doar după ce primarul Sorin Apostu a anunţat organizarea acesteia, deşi susţine că vorbeşte cu edilul în fiecare zi pe probleme de administraţie publică.

Dezvăluirea a fost făcută luni seară, la Realitatea TV Cluj, în emisiunea Clujul în Realitate, moderată de Ciprian Aron.

"Eu am fost informat de piaţă doar ulterior, după ce anunţul era făcut deja. Primarul s-a dus la o şedinţă la Bucureşti, s-a întors, a făcut o conferinţă de presă şi a dat acel anunţ. Toate discuţiile dintre noi au avut loc ulterior acelui anunţ", a declarat viceprimarul, într-o intervenţie în direct.

Acesta a adăugat că discută cu edilul Sorin Apostu "în fiecare zi" aspecte legate de administraţie "şi i-am semnalat această problemă: dacă facem experimente, să le ducem cât mai aproape de cumpărători, în cartiere, pentru că acolo văd eu că există un deficit de astfel de servicii".

Invitaţii lui Ciprian Aron în emisiune, jurnaliştii Oliver Kiss şi Ionuţ Ţene, au analizat în platoul de televiziune şi incidentul în care un grup de cetăţeni maghiari a amplasat, luni dimineaţă, o plăcuţă cu inscripţia "Koloszvar" la intrarea în Cluj-Napoca dinspre Turda. Kiss a explicat că, dacă primăria ar pune în aplicare o hotărâre din 2002, în care se precizează că este obligatorie amplasarea plăcuţelor trilingve la intrarea în oraş, "astfel de manifestări nu ar avea loc". "Între timp a avut loc recensământul din 2003, iar ponderea cetăţenilor de etnie maghiară din municipiu este de sub 20%", a replicat Ionuţ Ţene.

 

 

Comenteaza