Lecţii de maternitate cu Andreea Marin, la primărie

Lecţii de maternitate cu Andreea Marin, la primărie
Câteva zeci de clujence au avut ieri parte de un adevărat show à la “Surprize, Surprize” susţinut chiar de prezentatoarea faimoasei emisiuni, Andreea Marin.

Îmbrăcată cu jeans, bocanci, tricou şi jerseu cu paiete, vedeta a susţinut o pledoarie pentru apelarea la psiholog de către mămici, pentru împlinirile personale şi căutarea identităţii. Nu au lipsit dezvăluirile: “Am trecut printr-o criză de identitate până să pot avea un copil, am pierdut două sarcini, şi atunci când miracolul s-a întâmplat, am simţit nevoia să dau înapoi ceea ce am primit. Aşa s-a născut Fundaţia Preţuieşte Viaţa”, a declarat aceasta în Sala Mare a primăriei clujene.

Primarul Sorin Apostu a fost prezent pentru a-i ura bun venit vedetei şi multe dintre femeile din public şi-au dezvăluit poveştile emoţionante din experienţa de mame. În cadrul proiectului “Şcoala Mamelor”, inaugurat ieri la Cluj, participantele pot beneficia de consiliere psihologică gratuită în cadrul Centrului Estuar Cluj, în vară pot urma cursuri de formare profesională şi în curând vor putea apela un Tel Verde, la care vor răspunde specialişti în legislaţie. Totodată, pe scoalamamicilor.ro pot accesa date despre sănătăte, legi, frumuseţe şi sfaturi utile. În cadrul prezentării, consilierul pe probleme economice al premierului, Andreea Paul Vass, şi-a descris experienţa naşterii prin cezariană şi felul în care a fost tratată ca mamă în România. Intervenţia sa a cuprins argumente de susţinere a felului în care se acordă în prezent indemnizaţia pentru mame, precum şi a modului în care se obţin banii de la stat.

Comenteaza