Lemn în valoare de 100.000 lei, confiscat de poliţiştii clujeni

Lemn în valoare de 100.000 lei, confiscat de poliţiştii clujeni
Poliţiştii clujeni au confiscat peste 900 mc de lemn, în valoare de aproximativ 107.000 lei, de la o societate din Gilău care se ocupă cu chiziţionarea şi comercializarea materialului lemnos.

"Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Cluj au verificat activitatea unei societăţi comerciale, cu obiect de activitate achiziţia şi comercializarea materialului lemnos, cu sediul social în comuna Gilău, judeţul Cluj. În urma controlului de specialitate, poliţiştii au constatat mai multe nereguli, motiv pentru care administratorul agentului economic a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 de lei, în conformitate cu prevederile Legii nr.171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice. De asemenea, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării 931.385 m.c. material lemnos, în valoare de aproximativ 107.000 de lei", se arată într-un comunicat remis presei de către IPJ Cluj.

Activităţile au fost desfăşurate în colaborare cu reprezentanţi ai Inspectoratului Teritorial de Regim Silvic şi de Vânătoare Cluj-Napoc.

Comenteaza