Leonardo DiCaprio, postare pe Instagram de la protestul pentru păduri din România

Leonardo DiCaprio, postare pe Instagram de la protestul pentru păduri din România
| Foto: time.com

Actorul american Leonardo DiCaprio a publicat pe contul său de Instagram fotografii de la „Marşul pentru Păduri”, care a avut loc, duminică seara, în Bucureşti precum şi în alte oraşe din România.

„Peste 4.000 de oameni au mărşăluit pe străzile din Bucureşti, cerând Ministerului Pădurilor din România să pună capăt exploatării ilegale şi cerând protejarea ultimelor păduri virgine din Europe. Proteste similare au avut loc în mai multe oraşe din ţară”, a scris Leonardo DiCaprio pe Instagram. 

„În fiecare an, 38 de milioane de metri cubi de lemn dispar din pădurile din România. Cei mai mulți arbori sunt tăiați ilegal. Au fost, de asemenea, sute de atacuri asupra pădurarilor, inclusiv doi care au fost omorâți în mod brutal pentru că au protejat aceste păduri. Din Amazon în România, atacurile asupra celor care protejează pădurile cresc. Trebuie să protejăm pădurile și oamenii care le protejează”, a mai scris actorul în mesajul pe care l-a alăturat fotografiei Greenpeace, de la "Marșul Pădurilor" din Capitală.

Leonardo DiCaprio, imagine pe Instagram de la protestul pentru păduri din România

Comenteaza