Liber pe şosea de la Floreşti la Cluj! / "Când mă obişnuisem şi eu să plec cu o seară înainte de acasă să ajung dimineaţa"

Liber pe şosea de la Floreşti la Cluj! / "Când mă obişnuisem şi eu să plec cu o seară înainte de acasă să ajung dimineaţa"

Floreştenii s-au trezit miercuri, 5 octombrie, eliberaţi de povara traficului greu spre oraş. Nu e de mirare, deoarece elevii au liber de "Ziua educaţiei". 

De Ziua mondială a educaţiei şcolile şi grădiniţele sunt închise, iar cei care au luat drumul Clujului prea de dimineaţă dinspre comuna Florești s-au "supărat" pe traficul prea lejer pentru că nu au reuşit să îşi termine de băut cafelele la volan, bară la bară sau pentru că şi-au luat un avans de timp prea mare. 

"Când mă obişnuisem şi eu să plec cu o seară înainte de acasă să ajung dimineaţa, pac mi-a stricat şi plăcerea asta, acum trebuie să plec mâine seară ca să ajung azi dimineață!! Nu-i normal, trezeşte-te şi fă înapoi cum era!!!", a scris pe Facebook un clujean care face regulat "naveta" din Floreşti la Cluj-Napoca. 

Pe pagina de Facebook Trăiesc în Floreşti - Cluj este mereu câte o dezbatere pe problema traficului. Ceea ce anunţa primarul comunei în urmă cu două săptămâni la ZIUA LIVE, că a rezolvat cu "îmbunătăţirea" timpilor din trafic în Floreşti, a rezolvat ca prin miracol o zi de vacanţă a elevilor.  

Acesta a spus că a avut discuții după analize cu cei de la CTP pentru a eficientiza anumite rute, chiar a solicitat CTP suplimentarea, pe anumite rute a numărului de autobuze. Însă la acest capitol, floreştenii spun că nu se simt îmbunătăţiri în zilele de şcoală.  

"Vi se pare normal ca la 6.55 să plec pe jos de la sensul giratoriu de lângă primăria Florești, să ajung la Vivo și să nu trec pe lângă nici măcar un autobuz?", i-a întrebat un clujean pe primarul comunei şi pe directorul CTP cu privire la traficul de marţi, când elevii nu aveau vacanţă. 

Comenteaza