Liderii UNPR au descins la Cluj FOTO

Liderii UNPR au descins la Cluj FOTO
Reuniunea organizațiilor UNPR, regiunea Nord-Vest a avut loc astăzi la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca.

Gabriel Oprea, Cristian Diaconescu, Marian Sârbu alături de vicepreședinții UNPR au început lucrările Regionalei la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca.

Printre cei prezanți la reuniune se numără și Șerban Mihăilescu, Cristian Popescu Piedone și primarul din Craiova, Antonie Solomon.

La începutul evenimentului Vasile Soporan i-a mulțumit președintelui UNPR, Gabriel Oprea, că a reușit să ajungă la Cluj în condiții meteo dificile, dar nu a precizat mijlocul de transport.

Oprea a menționat că Uniunea are un singur obiectiv strategic și anume România, fapt pentru care toți membri UNPR vorbesc mai puțin despre politică și mai mult despre mândria de a fi român.

"UNPR participă la guvernare ca stabilizator politic, amortizator social și catalizator economic, fiind un partid de centru stânga care are la bază două elemente - interesul național și dialogul social", a mai precizat președintele UNPR Cluj, Ștefan Dimitriu, care a ținut să mulțumească pentru prezență organizațiilor progresiste prezente astăzi la Cluj.

În cadrul reuniunii de astăzi la Cluj-Napoca au fost prezenți reprezentanți ai organizațiilor din Bihor, Bistrița-Năsăud, Satu-Mare, Maramureș, Sălaj și Cluj.

Comenteaza