Limuzină de 50.000 de euro, făcută praf în Câţcău FOTO / VIDEO

Limuzină de 50.000 de euro, făcută praf în Câţcău FOTO / VIDEO
Un bolid de zeci de mii de euro s-a praf în această seară în urma unui accident de circulaţie petrecut în localitatea clujeană Câţcău. Două victime au ajuns la spital.

Şoferul unui autoturism Mercedes, care circula dinspre Dej înspre Baia Mare s-a izbit de şoferul unui autoturism Volkswagen Golf, care circula pe aceeaşi direcţie de mers şi care, se pare,  intenţiona să vireze înapoi. "Maşina din faţa eu am văzut că staţionează, am semnalizat să depăşesc şi a făcut stânga aproape să întoarcă. L-am claxonat, am pus frână puternică şi l-am lovit în partea stângă faţă", a povestit şoferul Mercedesului, care recunoaşte că a avut mare noroc cu centura şi airbag-urile maşinii sale.

În urma coliziunii, autoturismul Mercedes s-a rostogolit de mai multe ori, a rupt câteva semne de circulaţie, şi a rămas cu roţile în sus. Şoferul, un bărbat din Baia Mare, a scăpat ca prin urechile acului, însă maşina de zeci de mii de euro a fost distrusă aproape în totalitate.

"În Volkswagen era o victimă, a zburat pe bancheta din spate. I-am acordat primul ajutor până a venit SMURD-ul", a explicat un tânăr care locuieşte în apropiere. Acesta susţine că bărbatul aflat la volan locuieşte chiar în Câţcău.

Cei doi conducători auto au ajuns la UPU din cadrul Spitalului Municipal Dej şi au avut nevoie de îngrijiri medicale, însă viaţa lor nu este pusă în pericol.

Poliţiştii efectuează în continuare cercetări pentru a stabili circumstanţele exacte în care s-a produs accidentul.

Etichete
Comenteaza