News alert Foto Liviu Dragnea a ajuns la Penitenciarul Rahova

Liviu Dragnea a ajuns la Penitenciarul Rahova

Liviu Dragnea s-a predat, luni după-amiază, după ce a fost condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare cu executare. Liderul PSD a ajuns la Penitenciarul Rahova.

UPDATE 17.20 Maşina de poliţie în care se află liderul PSD Liviu Dragnea a ajuns la Penitenciarul Rahova. 

Maşina în care se află Liviu Dragnea, însoţit de doi poliţişti, a ajuns, la ora transmiterii ştirii, la Penitenciarul Rahova. Liderul PSD urmează să fie încarcerat şi să stea într-o perioadă de carantină de 21 de zile, după care autorităţile vor decide la ce penitenciar îşi va executa pedeapsa.

-------------------------------------------------------------------

Televiziunile RTV și TVR au furnizat imagini cu Dragnea din interiorul unei maşini, se pare în cea de-a doua maşină care a plecat de la locuinţa liderului PSD, nu în cea care a plecat prima de la reşedinţă.

Imagini cu Dragnea din interiorul unei maşini, a doua care a ieşit din locuinţa liderului PSD

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat în urmă cu puţin timp la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman. Decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie este definitivă.

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis menţinerea deciziei de condamnare de pe fond, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în cazul preşedintelui PSD Liviu Dragnea, acuzat de instigare la abuz în serviciu. Este a doua condamnare definitivă a lui Dragnea după cea de la referendum. Şi fostul director general al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, Floarea Alesu, a rămas cu condamnarea din prima instanţă, de 3 ani, 7 luni şi 20 de zile de închisoare cu executare.

Comenteaza