Local din Cluj închis, dar închiriat pentru producţie cinematografică. Poliţia stabileşte dacă e legal

Local din Cluj închis, dar închiriat pentru producţie cinematografică. Poliţia stabileşte dacă e legal

Într-un local din Cluj-Napoca mai multe persoane au fost legitimate de poliţişti duminică seară. Acesta este închis publicului, dar a fost închiriat în perioada 21-23 februarie unui producător de creație cinematografică.

Duminică seara, polițiștii clujeni au dat buzna într-un restaurant din oraș, unde 10 clujeni erau pregătiți cu recuzită pentru producție cinematografică.

"În cursul serii de ieri, în jurul orei 21:30, polițiștii din Cluj-Napoca – Secția 1 au fost sesizați de către două echipaje din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj cu privire la faptul că în incinta unui local de alimentație publică de pe raza municipiului se află mai multe persoane.

În urma verificărilor efectuate la fața locului, a reieșit faptul că localul este închis publicului, în interior fiind identificate 10 persoane având asupra lor echipamente video și recuzită specifică producției cinematografice.

Totodată, a fost legitimat producătorul creației cinematografice, acesta prezentând un contract de închiriere a localului în perioada 21-23 februarie. În cauză se efectuează verificări pentru a se stabili incidența vreunei prevederi legale", anunţă Inspectoratul de Poliție Județean Cluj.

Comenteaza