Boc: "Clujenii să privească de acasă focurile de artificii de Revelion. Şi atât! Fără spectacole, fără concerte!"

Boc: "Clujenii să privească de acasă focurile de artificii de Revelion. Şi atât! Fără spectacole, fără concerte!"

Primarul Emil Boc a fost întrebat la ZIUA LIVE dacă s-au stabilit cele patru puncte din oraş unde se vor organiza focuri de artificii în noaptea de Anul Nou, însă locaţiile din Cluj-Napoca unde se vor organiza focuri de artificii de Revelion sunt ţinute la secret până săptămâna viitoare.

Edilul Clujului nu a oferit numele locaţiilor unde se vor organiza focuri de artificii în noaptea de 31 decembrie, răspunzând că acestea vor fi anunţate săptămâna viitoare.

"Le vom anunţa săptămâna viitoare pentru că suntem în procedură de obţinere a acordurilor pentru că nu toate locaţiile sunt pe terenul public al Primăriei şi avem nevoie de acordul proprietarilor, acord care este în curs de obţinere. 

Vom anunţa aceste locaţii în preajma Revelionului pentru ca de acasă, de unde se află clujenii, să se poată uita într-o parte sau alta a oraşului şi să vadă de la distanţă un foc de artificii care să marcheze trecerea dintre ani. Şi atât! Fără spectacole, fără concerte!", le-a transmis Emil Boc clujenilor.  

Comenteaza