Locuitorii străzii Borhanci le cer socoteală consilierilor locali. Vezi ce le reproşează

Locuitorii străzii Borhanci le cer socoteală consilierilor locali. Vezi ce le reproşează
Câţiva locuitori ai străzii Borhanci, una dintre cele mai distruse din Cluj-Napoca, au cerut azi socoteală consilierilor locali, în şedinţa pe care aceştia o desfăşoară azi. "Mai întâi să scăpăm de noroi, apoi putem vorbi de cultură", a spus preşedintele celor care şi-au făcut asociaţie ca să aibă drum practicabil în zonă.

Marius Ciurchea este preşedintele asociaţiei Borhanci. Şi-a pus costum şi a venit azi la şedinţa Consiliului Local, pentru a-i lua la rost pe edili pentru promisiunile neonorate din ultimii ani. "Ne-am constituit asociaţia în 2007, când după nenumăraţi ani de aşteptări ne-am decis să ne aducem noi apa, pentru că de la Primărie am primit doar promisiuni", a spus el.


Ciurchea adaugă că în zona respectivă "nu există stradă, avem drum de pământ, nici măcar de piatră". "Am avut drum de piatră, s-a săpat şanţul pentru canalizare, iar efectul a fost că s-a dus drumul pe dreapta. Apoi s-a băgat gazul, drumul a mers spre stânga. Branşamentele de gaz nu s-au făcut nici acum", a spus e. Ciurchea spune că are maşină de teren ca să poată circula pe stradă, "dar anul trecut am băgat 10.000 de lei reparaţii. Nici maşina mea nu face faţă".
„După ce scăpăm de noroi putem vorbi de cultură", a conchis el.

Şi clujeanul Adrian Fetico a fost prezent azi la şedinţa Consiliului Local. "Consiliul Local ne-ar putea ajuta măcar cu aprobări în regim de urgenţă să ne putem extinde liniile de canalizare pe Teodor Paladi şi alte străzi din zonă. Dacă nu se modifică programul, într-un an noroiul ne acoperă", a spus el.

În replică primarul interimar Radu Moisin spune că banii sunt alocaţi în funcţie de priorităţi: „pentru fiecare cetăţean problema sa este cea mai importantă". "Pentru alţi cetăţeni, problema alocării sumelor pentru cultură şi pentru ONG-uri e cea mai importantă. Cel care are bec lipsă ne spune de ce băgăm bani în Borhanci în loc să punem bec în Mănăştur. Asta este administraţia locală", a replicat el.

Etichete
Comenteaza