"Loteria Vizelor" vă duce în ţara viselor. De mâine încep înscrierile

Mâine se dă start programului anual "Loteria Vizelor", care pune la dispoziţie vize de reşedinţă permanentă în Statele Unite.
Înregistrările DV sunt selecţionate printr-o tragere la sorţi generată de un computer. România va participa în programul din acest an.

Programul din 2010 se va desfăşura numai online.


Înregistrările pentru programul DV-2012 trebuie transmise electronic între amiaza zilei de 5 octombrie 2010 (GMT-4) şi amiaza zilei de 3 noiembrie 2010 (GMT-4), se arată într-un comunicat al Ambasadei Statelor Unite la Bucureşti.

Solicitanţii pot accesa formularul de înregistrare electronică la adresa www.dvlottery.state.gov/ numai în timpul perioadei de înregistrare. Nu se percepe nicio taxă pentru a trimite o înscriere electronică.

Înainte de a trimite formularul de înregistrare electronică pentru programul DV-2012, solicitanţii trebuie să citească cu atenţie instrucţiunile detaliate care sunt postate pe pagina de web a Ambasadei SUA la adresa http://romania.usembassy.gov/visas/diversity.html.

Odată ce solicitantul a reuşit să transmită înregistrarea electronică, acesta va vedea un ecran de confirmare cu numele său şi un număr unic de confirmare. Solicitanţii trebuie să tipărească acest ecran şi să păstreze numărul de confirmare într-un loc sigur.
Comenteaza