Ludovic Orban a cântat ”Aşa-i românul” pe scenă, la Zilele comunei Ciurila

Ludovic Orban a cântat ”Aşa-i românul” pe scenă, la Zilele comunei Ciurila
Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a cântat, sâmbătă seara, ”Aşa-i românul”, pe o scenă la Zilele comunei Ciurila, judeţul Cluj, alături de cântăreţul de muzică populară Ovidiu Purdea Someş şi de alţi solişti.

Ludovic Orban a fost prezent, sâmbătă seara, la manifestările organizate cu ocazia Zilelor comunei Ciurila, judeţul Cluj, la invitaţia primarului liberal Cristinel Popa.

Orban a urcat pe scena unde se desfăşura un spectacol artistic şi a primit un microfon din partea cântăreţului de muzică populară Ovidiu Purdea Someş, după care preşedintele PNL a cântat "Aşa-i românul" alături de acesta şi de mai mulţi solişti.

"Am cântat pentru că am fost invitat şi pentru că m-am angrenat în această foarte frumoasă melodie reprezentativă pentru spiritul românesc", a spus, la final, Ludovic Orban.

Preşedintele PNL a subliniat că, aşa cum a promis la Congresul PNL, locul său de muncă va fi ţara, astfel că cea mai mare parte a timpului şi-o petrece intrând în contact direct cu oamenii, la diverse evenimente care se întâmplă în orice localitate din România.

"În acest week-end, după ce am fost la Curtea de Argeş, la Festivalul medieval, am venit la Ziua comunei Ciurila, unde domnul primar a fost suficient de insistent, astfel încât să mă convingă să particip, dar n-a fost foarte greu.

De asemenea, duminică voi participa la sărbătoarea tradiţională de la Crucea Iancului, din comuna clujeană Mărişel, care marchează o mare victorie a trupelor Crăişorului munţilor împotriva armatei maghiare. Am mai participat şi voi participa de fiecare dată cu bucurie", a afirmat Orban.

La Zilele comunei Ciurila au fost prezenţi mai mulţi lideri ai PNL Cluj printre care vicepreşedintele PNL, deputatul Adrian Oros.

Comenteaza