Ludovic Orban a cântat ”Aşa-i românul” pe scenă, la Zilele comunei Ciurila

Ludovic Orban a cântat ”Aşa-i românul” pe scenă, la Zilele comunei Ciurila
Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a cântat, sâmbătă seara, ”Aşa-i românul”, pe o scenă la Zilele comunei Ciurila, judeţul Cluj, alături de cântăreţul de muzică populară Ovidiu Purdea Someş şi de alţi solişti.
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Ludovic Orban a fost prezent, sâmbătă seara, la manifestările organizate cu ocazia Zilelor comunei Ciurila, judeţul Cluj, la invitaţia primarului liberal Cristinel Popa.

Orban a urcat pe scena unde se desfăşura un spectacol artistic şi a primit un microfon din partea cântăreţului de muzică populară Ovidiu Purdea Someş, după care preşedintele PNL a cântat "Aşa-i românul" alături de acesta şi de mai mulţi solişti.

"Am cântat pentru că am fost invitat şi pentru că m-am angrenat în această foarte frumoasă melodie reprezentativă pentru spiritul românesc", a spus, la final, Ludovic Orban.

Preşedintele PNL a subliniat că, aşa cum a promis la Congresul PNL, locul său de muncă va fi ţara, astfel că cea mai mare parte a timpului şi-o petrece intrând în contact direct cu oamenii, la diverse evenimente care se întâmplă în orice localitate din România.

"În acest week-end, după ce am fost la Curtea de Argeş, la Festivalul medieval, am venit la Ziua comunei Ciurila, unde domnul primar a fost suficient de insistent, astfel încât să mă convingă să particip, dar n-a fost foarte greu.

De asemenea, duminică voi participa la sărbătoarea tradiţională de la Crucea Iancului, din comuna clujeană Mărişel, care marchează o mare victorie a trupelor Crăişorului munţilor împotriva armatei maghiare. Am mai participat şi voi participa de fiecare dată cu bucurie", a afirmat Orban.

La Zilele comunei Ciurila au fost prezenţi mai mulţi lideri ai PNL Cluj printre care vicepreşedintele PNL, deputatul Adrian Oros.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza