Foto Lumină cu bucurie și speranță!

Lumină cu bucurie și speranță!

Sâmbătă seara, au foat aprinse mai multe reflectoare, montate special pe BT Arena, ca un simbol de speranţă şi pentru ca toţi cei de acasă să vadă ”un pământ luminat”.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

”Se doreşte a fi un simbol de speranţă şi recunoştinţă pentru pasiunile care unesc Clujul. Am vrea să privim un pământ luminat, să vedem reflectoare aprinse pe fiecare stadion, teren de tenis, pârtie de ski, traseu de formula 1, hipodrom, sală de sport, teren din curtea şcolii. Acolo ne vom revedea din nou cu bucurie şi ne vom aplauda din nou campionii”, au transmis organizatorii Sports Festival.

Festivalul ar fi înregistrat a treia ediţie în 2020, dacă nu intervenea răspândirea pandemiei Covid-19.


Timp de câteva zile, BT Arena, Cluj Arena şi toate zonele din preajma acestora sunt dedicate activităţilor sportive, iar evenimentele includ participarea unor invitaţi de marcă din sportul naţional şi european din mai multe discipline.

În 2020, festivalul era programat între 11-14 iunie, iar între invitaţii speciali se număra şi Simona Halep. De asemenea, Adrian Mutu programase meciul de retragere în cadrul festivalului, cu invitaţi de marcă: Paolo şi Fabio Cannavaro, Alessandro Del Piero, Francesco Totti, Andrea Pirlo, Gennaro Gatusso sau Sebastien Frey.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Etichete
Comenteaza