Luna Amară, în deschidere la Ozzy Osbourne

Luna Amară, în deschidere la Ozzy Osbourne
Formaţia clujeană Luna Amară (foto) va cânta în deschiderea show-ului pe care celebrul rocker Ozzy Osbourne îl va susţine la Bucureşti, în 2 octombrie, potrivit unui comunicat semnat de Mihnea Blidariu, unul dintre membrii trupei. În deschiderea concertului Ozzy Osbourne va urca pe scenă şi trupa Coma.
Pe blogul formaţiei, Mihnea le-a transmis melomanilor care vor merge la concert: “We don’t ask much, we just want you. There!” (“Nu cerem mult, doar vă dorim. Acolo!”). De la înfiinţare, Luna Amară a cântat pe aceeaşi scenă cu trupe precum Faith No More, Incubus, Paradise Lost, Clawfinger, Exploited, Apocalyptica, HIM, Amorphis. Anul acesta, Luna Amară a “deschis” pentru Anathema, Stone Sour, Alice In Chains şi Rammstein la Tuborg Green Fest/ Sonisphere.

Show-ul Ozzy Osbourne de la Bucureşti va avea loc la Zone Arena, în 2 octombrie. Evenimentul face parte din turneul mondial de promovare a noului său album , “Scream”, care a fost lansat pe 15 iunie. Biletele pot fi achiziţionate pe www.eventim.ro şi au preţuri de 150, 250, respectiv 500 de lei, în funcţie de categorie.

Comenteaza