Luna februarie începe cu reduceri uriașe la Iulius Mall Cluj! Profită și tu de pomoții

Luna februarie începe cu reduceri uriașe la Iulius Mall Cluj!  Profită și tu de pomoții

Brandurile de modă, frumusețe, jucării, home & deco și multe altele își așteaptă vizitatorii cu cele mai mari promoții din acest sezon, de până la 70%. 

Laitmotivul începutului lunii februarie în Iulius Mall Cluj este End-of-Season Winter Sale!  Ce poate fi mai frumos decât să te bucuri de sezonul rece în cele mai cosy și în trend ținute? Brandurile din Iulius Mall Cluj au grijă să-ți înnoiești garderoba, să-ți completezi colecția de accesorii și trusa de cosmetice și să faci economie.

Astfel, pentru a marca tendințele fashion ale începutului de an 2021, dominate de monocromie și piese all white în ton cu iarna, cu item-uri lejere sau paltoane oversized, Marc O'Polo, Lee Cooper, Laceworld, Kenvelo și Seroussi te întâmpină cu reduceri de până la 70%. Cu 60% scad prețurile la Motivi și Guess, iar prețuri înjumătățite afișează Levi's, Stradivarius și Tommy Hilfiger. Ghete sau cizme în tendințe la prețuri reduse de până la 70% găsești la Il Passo, promoții de până la 60% are Benvenuti și Office Shoes, iar discounturi de până la 50% afișează Ecco.

Doamnele și domnișoarele au ocazia să se răsfețe cu produse de îngrijire și înfrumusețare, la prețuri avantajoase sau cu promoții de 2+1. Inglot, L'occitane și Nomasvello oferă reduceri de până la 70%, Aha Beauty de până la 60%, Marionnaud de până la 40%, The Body Shop de până la 35% și promoții de 2+1, iar la Cupio, Gerovital și The Makeup Shop prețurile scad cu 30%. Cu discounturi speciale te întâmpină și My Geisha și Elmafarm.

Pentru un outfit complet, descoperă accesoriile de la Meli Melo, care au reduceri de până la 70%. Dacă iubești bijuteriile din argint, la Bianco Nero te poți bucura de reduceri de până la 50%, iar pentru bijuterii din argint cu pietre prețioase, fă o vizită la Sabrini, unde prețurile s-au înjumătățit! Totodată, Pandora și Parfois au și ele oferte speciale.

Și cei mici au parte de surprize, deoarece Tommy Hilfiger Kids, Coccodrillo, Noriel și Primigi au reduceri de până la 70%, Deluka de până la 60%, iar Dinoland a pregătit super promoții la seturile de lego selecționate. Treci și pe la Kitchen Shop și află care este produsul lunii februarie, dar și pe la Divertis Shop, pentru a-ți completa colecția de căni.

Reduceri apetisante au pregătit și restaurantele din foodcourt, iar lista ofertelor continuă și în locațiile care oferă servicii. Pentru o doză suplimentară de inspirație consultă catalogul de pe site-ul Iulius Mall Cluj!

Comenteaza